Close

And when the rain begins to fall…

Onze baseline “Modern Gentlemen” was een bewuste keuze waarbij we onszelf voortdurende een vinger aan de pols houden. Ogen openhouden is de boodschap. We zijn steeds op zoek gaan naar innovatieve, relevante en kwalitatieve toevoegingen aan ons maatwerk aanbod.

Voor komende herfst stellen we u met veel vreugde ons aanbod technische “outerwear” op maat voor. We gaan er van uit dat we de verwachtingen van onze klanten hiermee weer helemaal hebben ingelost.

Uiteraard houden van de zomer, maar het is opmerkelijk dat de seizoenen zich opnieuw duidelijker laten voelen. Wind en regen zijn onvermijdelijke ingrediënten van ons Belgisch klimaat. Een gewaarschuwd man is er twee waard!

Vandaar onze insteek om ‘outerwear’ op maat te brengen. Het aanbod is divers, maar beperkt. Aangezien we kiezen voor technische stoffen die waterafstotend zijn, alsook bijzonder licht. Dit zorgt voor een fantastische combo voor wie van een moderne look en een functionele product tegelijk houdt. En die functionaliteit mag u letterlijk nemen. Zo zijn al onze naden waterdicht afgestikt.

Maatwerk is maatwerk, ook in technische kleding. Weet daarbij dat de lengte van een jas een belangrijk aspect vormt en in combinatie met een iets langere mouw die voor de nodige bescherming zorgt.

Onze 3 modellen zijn gebaseerd op de klassiekers, namelijk de Trenchcoat, de Officercoat en de Raincoat. Deze kunnen afhankelijk van stofkeuze, lengte en details modern of net ‘old school’ ogen. Iets wat wij samen met onze klanten graag uitwerken tot een perfect match.

Naast speelse en unieke details kan u kiezen om de jas als overjas of als aanpassende trendy jas te dragen.

Onze ‘outerwear’ collectie is een extra reden om uit te kijken naar de eerste dikke druppels.

We rekenen op 5 weken productie voor deze beauties en prijzen variëren tussen de 750€ en 950€ voor de technische stoffen.

Zoals steeds op afspraak via mail of telefonisch.

Groeten,

Koen & Ruben