Close

Vraag en antwoord

Heb je specifieke vragen? We hebben ons best gedaan om alles ordelijk te ordenen. Staat uw vraag hier niet tussen? Stuur een e-mail naar hello@ruben-o.co en we komen er snel op terug.

[faq categorie=”Cadeaubonnen”]

Een Ruben O cadeaubon is enkel online te koop. Je kan een bon kopen ter waarde van 25, 50, 75, 100, 150, 200, 250 of 300 euro. Je kan ook zelf een bedrag invullen. Je ontvangt de bon via mail, zodra je online betaling is ontvangen. Je kan de bon afprinten of rechtstreeks doorsturen naar de ontvanger. Een Ruben O bon is 12 maanden geldig na activering.
De waarde van een cadeaubon wordt afgehouden van het totaalbedrag dat de klant spendeert. Een cadeaubon kan enkel een product in ruil krijgen, geen cash. De cadeaubon module komt één van de dagen online.

[faq categorie=”Retours”]

Ruben O werkt met uiterst gepersonaliseerde producten. Op niet gepersonaliseerde producten zoals een cadeaubon, geldt de wettelijke retour mogelijkheid van 12 werkdagen. Gepersonaliseerde producten worden niet teruggenomen. Het spreekt wel voor zich dat een klant steeds tevreden naar buiten wandelt. Indien de perfecte pasvorm niet meteen bereikt is, spant Ruben O zich steeds in om hier samen met de klant naar op zoek te gaan.

[faq categorie=”Size en fits”]

Elke Ruben O broek is in elke mogelijk maat te krijgen. We staan je graag bij in onze Studio om meer uitleg te geven over welke maat het beste bij jou lichaam past. Een broek is altijd een compromis tussen comfort en looks, wij proberen steeds het beste uit elke klant te halen.

[faq categorie=”Afhalen”]

Eenmaal je broek afgewerkt is in onze atelier krijg je een bericht via mail. Je hebt tijdens je bezoek aan de studio reeds laten weten of je ze thuis geleverd wil hebben, of wil ophalen in de Ruben O Studio. Indien je voor verzending koos, sturen we je de broek op via een postpakket van Bpost. Koos je voor afhaling in de Studio, dan maak je online een nieuwe afspraak.

[faq categorie=”Betalen”]

Ruben O werkt niet met cash of voorschotten. Een klant betaalt niet in de studio, maar ontvangt zijn factuur via mail zodra het order in productie gaat in het atelier. Wij vragen onze klanten om de factuur te voldoen voor de aflevering van zijn of haar broek. Wij van onze kant garanderen dan weer een sublieme service na verkoop.

[faq categorie=”Aankoop op factuur”]

Elke klant, particulier of professioneel krijgt automatisch een factuur toegestuurd van de door hem of haar aangekochte goederen. Indien u graag een factuur op firma hebt, laat dan de factuurgegevens achter tijdens je bezoek in de Studio.

[faq categorie=”Distributeurs”]

Ruben O werkt niet met franchising of distributeurs. Er loopt momenteel een testproject in Nederland. Indien dit succesvol blijkt te zijn, zal Ruben O verdeeld kunnen worden in andere landen. Voorlopig wordt elke aanvraag echter afgehouden.

[faq categorie=”De Ruben O productie”]

Het atelier waar de Ruben O broeken gesneden en met de hand in elkaar gezet worden is gelegen in Roemenië. Dit atelier, met meer dan 3 generaties ervaring in de maatwerk kledij, is een technische referentie voor de sector. Wij zijn trots onze productie in een lidstaat van de Europese Unie te kunnen huisvesten. Op die manier staan wij garant voor een ethisch en kwalitatief product.