Close

HEMD OP MAAT LATEN MAKEN

Onze maathemden staan in de sector gekend als een shirt met de hoogste graad van afwerking. Handwerk met naald en draad, uitgetekend en geperfectioneerd door onze eigen Meesterkleermaker.

Personalisatie

Ook bij onze hemden op maat zijn de mogelijkheden uitgebreid en adviseren we u graag in de keuze tussen de diverse kragen, knopen en specifieke afwerking. Dit varieert van klassiek tot heel modieus en speels. Ook eventuele contrastkleuren of uw initialen laten borduren zijn mogelijk.

STOFFEN

Onze hemden op maat worden voornamelijk gesneden uit stoffen van het Britse Thomas Mason of de Italiaanse Cotonificio Albini collecties. Deze staan internationaal gekend voor hun uitmuntende kwaliteit en enorme diversiteit. Van klassieke zakelijke Oxford en royal twill stoffen, authentieke ceremoniƫle Piquets, tot de extreem geraffineerde Sea Island cottons, prachtige denims en fantasierijk zomers linnen. Daarnaast zoeken we constant naar interessante unieke partners, waarvan de samenwerking met het gerenommeerde Belgische Libeco linnen een bijzonder gevolg is.

Ik wil een hemd op maat

Afwerking

De afwerking van onze maathemden is luxueus. Zo zijn alle naden afgewerkt op 1 millimeter, de mouwen handmatig in het hemd gezet en werken we elke zijnaad af met een vlinder.