Close

Op Afspraak

Indien u graag een afspraak wenst te maken om een maatstuk te bestellen, kan u ons telefonisch of per e-mail contacteren. Alle informatie vindt u terug op onze contact pagina. We kijken dan samen naar een gepast moment, alsook uw voorkeur van locatie.

Dit kan van maandag t.e.m. zaterdag waarbij we ons zo flexibel mogelijk opstellen naargelang uw agenda. Indien u zelf specifieke wensen of een moodboard heeft waar u graag rond wil werken, gelieve ons dit voor de afspraak via e-mail te bezorgen.

Voor een opmeting, stofkeuze en de afwerking van details voorzien we gemiddeld 1,5 uur. Indien u graag eerst kennis maakt met ons, voorzien we gemiddeld 30 minuten. In beide gevallen nemen we steeds de nodige tijd om aan al uw vragen en wensen te voldoen.

Ik wil een afspraak maken

Tijdens de afspraak

Tijdens onze afspraak luisteren we eerst naar uw noden en voorkeuren en stellen op basis daarvan enkele stoffen en mogelijkheden voor. Van zodra de stoffen zijn gekozen, geven we u meteen een transparante inclusieve prijs door. Vervolgens kijken we naar alle accenten zoals model, afwerking en persoonlijke details. Daarna volgt de opmeting op basis van bestaande patronen of via body measurements.

Productie & Timing

Nadien verwerken wij binnen de 24u uw orders. Alvorens finaal de stoffen te bestellen, ontvangt u via e-mail een voorschot factuur van 50% als bevestiging van uw kant voor productie. Van zodra deze is betaald, worden de nodige stoffen besteld en de orders geactiveerd voor productie.

Na gemiddeld 4 à 5 weken nemen we terug contact op met u en plannen we de eerste pasbeurt in. Op dat moment zijn uw maatstukken volledig afgewerkt en is de kans groot dat u er meteen van kan genieten.

Service

Indien er nog een kleine aanpassing nodig zou zijn, wordt dit lokaal binnen de 5 werkdagen gedaan zonder bijkomende kosten.De fysiek van mensen kan soms wijzigen doorheen de levensduur van een stuk of soms is een herstelling aan de orde door intensief gebruik. Ook dan blijven we bereikbaar en kijken we steeds samen om dit snel en efficiënt op te lossen waar mogelijk.

Wij geloven in het opbouwen van lange termijn relaties met onze klanten, waarbij het ook voor ons cruciaal is om feedback te krijgen over onze stukken. Onze service stopt niet wanneer een stuk is uitgeleverd maar blijft relevant tijdens de gehele levensduur ervan.