Close

Knitwear op maat bij SCHAAP

De wereld van maatwerk en in het bijzonder die voor casual maatkledij heeft de laatste jaren enorme sprongen voorwaarts gemaakt. Bij SCHAAP houden we de vinger aan de poot en zoeken we steeds naar nieuwe producten, leveranciers en bijzonderheden om te blijven verrassen.

Sinds deze week kunnen we met veel trots aankondigen dat we er nu ook op knitwear vlak een top product bij hebben, dat zonder twijfel in elke man zijn kast zou mogen hangen.

We hebben er enkele maanden achter de schermen hard op gewerkt en met bijzonder veel vreugde stellen we jullie ons premium knitwear programma voor, dat sinds deze week is geactiveerd.
 
U kan nu ook terecht bij ons voor een kwalitatieve merino wollen trui in verschillende modellen. Een grote keuze uit kleuren en uiteraard op maat. 
Gedaan dus met te korte of te lange mouwen, net niet de juiste kleur in uw maat, een te brede taille, of een wolkwaliteit die na enkele keren wassen afgedragen is. U kent het ongetwijfeld ook.
In eerste fase bieden we 3 opties aan. Een klassieke 14-gage flat knit, en een piquetato knit, die iets grover en sportiever oogt. Deze laatste is ook verkrijgbaar in een bi-color, waarbij 2 kleuren worden vermengd. De combinaties zijn (bijna) eindeloos.
Het begin van dit project startte bij één van de beste Italiaanse garen leveranciers. Het huis Zegna Baruffa is gelegen in Borgosesia, enkele kilometers ten noorden van Biella. Die laatste staat gekend als de heimat van de high end Italiaanse wol industrie. Dat is uiteraard geen toeval. Voor wie meer wil te weten komen over dit topgaren is er de zeer uitgebreide en informatieve website https://www.baruffa.com/en/
Daarnaast is Zegna Baruffa al lange tijd bezig met duurzaamheid, iets wat ook wij hoog in het vaandel dragen.
Het maken van een trui op maat duurt zo’n 3 weken na opmeting, dus indien je nog op zoek bent naar enkele fijne klassiekers voor komende winter, of een bijzonder fijn cadeau wenst te schenken voor de feestdagen, dan weet u ons te vinden.
De perfecte en elegante oplossing voor wie er stijlvol wil voorkomen tijdens de wintermaanden en ideaal te combineren met een op maat gemaakte broek.
Graag tot snel!
Koen & Ruben