Close

Kostuum op maat laten maken

Bij SCHAAP is een kostuum op maat samenstellen een ware beleving. Maatpakken zijn de laatste jaren terug van weg geweest en worden door velen onder dezelfde noemer aangeboden. Wij kiezen enkel voor gedetailleerd en kwalitatief maatwerk. Daarnaast besteden we evenveel aandacht aan onze klanten. Onze jarenlange ervaring heeft de meerwaarde hiervan op alle vlakken meermaals bewezen. Naast hoogwaardige productie wordt er enkel met gerenommeerde leveranciers gewerkt.

Service

Onze passie en de wil om de beste te zijn, wil niet enkel zeggen een hoogstaand product afleveren. Onze totale betrokkenheid, beleving en flexibiliteit brengt alles naar een nieuw niveau. Zo kan u kiezen om een afspraak te maken bij u thuis, op kantoor of in onze showroom te Antwerpen, waarbij we discretie en efficiëntie hoog in het vaandel dragen. Dankzij onze goede relaties slagen we er in een algemene levertijd te respecteren van gemiddeld 4 weken.

Full canvas kostuum

Er zijn erg veel verschillen tussen kostuums, die voor de doorsnee consument niet altijd even duidelijk zijn. Onze maatpakken wordt steeds afgewerkt met een volledige canvas, wat het hoogst staat aangeschreven in de wereld van kleding op maat. Dit wil specifiek zeggen dat de volledige binnenkant van het kostuum voorzien is van een canvas van paarden- en kameelhaar. Deze exceptionele afwerking brengt een aantal grote voordelen met zich mee:

- Uitstekende pasvorm & ongeëvenaard comfort
- Natuurlijk draperend effect
- Langere levensduur
- Volledig ademend

ik wil een kostuum op maat

Details maken het verschil

Het verschil zit hem niet enkel langs de binnenkant. Ook in de kleinste details is het hoogste niveau van vakmanschap te vinden. Onze knoppen zijn enkel vervaardigd uit natuurlijke materialen zoals hoorn, parelmoer of corozo. En elke mouw zal met de hand in het kostuum worden geplaatst. Voor de binnenvoeringen werken we enkel met Bemberg cupro, en functionele knoopsgaten zijn uiteraard standaard.

Sartorial

Er is geen éénduidige betekenis van dit woord en vaak het wordt gelinkt met het beroep van kleermakers, kledij en een manier om zich te kleden. Bij SCHAAP hebben we een duidelijke visie en kiezen we voor al onze producten bewust voor een full canvas kostuum op maat. We hebben zelfs de mogelijkheid om samen te werken met één van de meest authentieke ateliers in Italië, waar maatpakken nog volledig met de hand worden vervaardigd. Een must voor de connaisseur!

Naast de hoge graad van afwerking en gepersonaliseerde details, is de zoektocht naar een individuele stijl en vormgeving even belangrijk om tot een geraffineerd beeld te komen. Hier maakt onze persoonlijke aanpak en vakkennis gesteund op wederzijds vertrouwen het grote verschil.