Close

Modern Gentlemen : A personal touch

Deze keer licht ik graag enkele bijzondere groepen en of individuen uit, die vorm en beweegreden voor “sartoriale” expressie wisten te vernieuwen op een geheel unieke en bedachtzame wijze. Daar aan gekoppeld stellen we u ook graag één van onze nieuwste producten namelijk het “Zero Gravity” jasje voor, wat voor uw zomer garderobe een must is.

 

Veel plezier!

Koen

Modern Gentlemen : A personal touch

Recentelijk werd ik gevraagd iets te schrijven voor de Weekend Knack mannenspecial, waar ik maar al te graag op ben ingegaan. In dit eerste stuk wou ik het hebben over de wereldwijde niche groepen van mannen, die via hun uitgesproken vestimentaire keuze aandacht trekken, en zo heel mooie sociale projecten en opportuniteiten creëren.

 

Voor wie het artikel niet heeft gelezen, kan u hier doorklikken. Uiteraard was ik heel blij dat er ook eens iets rond “mannen in pak” kon verschijnen dat meer over mensen dan merken gaat. Het zich voor een keer niet afspeelt in een aristocratische setting, of een garage vol peperdure wagens. De aanzet niet meteen commercieel is, maar meer gaat over een levenshouding, waarbij een echte “gentlemenness” hoog in het vaandel wordt gedragen.

Passie, creativiteit, sociaal bewustzijn, en vooral ook veel trots en plezier.

 

Het artikel vat het mooi samen, en wil ik via deze blog graag nog enkele andere fantastische beelden delen van de zeer getalenteerd TonyMaake (AfroSocialDandy Club), die niet verschenen. In de eerste plaats omdat ik alle partijen enorm waardeer, en dat de beelden van zo een fraîcheur en kwaliteit zijn. Inspiratie en poëzie op zijn best!

Daarnaast uiteraard omdat dit heel nauw aansluit bij onze Ruben O mindset en producten. Wie zelf op zoek zou zijn naar een heel mooi, origineel en persoonlijk stuk, helpen we graag verder. Naast de klassiekers, stellen we graag ons nieuw “Zero Gravity” jasje voor, wat een perfecte mix is van stijlvol, praktisch en innovatief modern maatwerk.

Reis je vaak, hou je van lichte constructies waar je en plus iets nonchalanter met kan zijn, dan is dit de ideale mix.

 

Wij maken ze liefst uit lightweight high performance wol–mohair stoffen, in diverse zachte tinten of iets meer dandy ruit patronen. Perfect om te combineren met een op maat gemaakte denim, of linnen casual broek voor de lente en zomer.