Close

SCHAAP is in the air

Vanaf heden gaan we als Belgisch tailoring concept onder de nieuwe naam SCHAAP door het leven. Iedereen die al eens een bedrijf opstartte of een naamswijziging doorvoerde weet ongetwijfeld dat daar veel tijd en energie aan vooraf gaat. Een proces als deze kent vele valkuilen en soms moeizame beslissingen, maar eenmaal het allemaal samenkomt, loont het zonder twijfel de moeite. Ook hier is het omringen met specialisten ter zake noodzakelijk en wil ik graag iedereen nogmaals bedanken voor de fijne samenwerking.

Met SCHAAP willen we onze visie op kwalitatief maatwerk, onze service en het Belgische karakter nog meer benadrukken.Het eerste evenement bij Libeco was dan ook een bewuste keuze en voorbode van hoe we onze toekomst zien. Libeco is één van de meest authentieke en kwalitatieve linnen huizen in België, zelfs in de wereld. Naast het feit dat u vanaf nu exclusief bij ons terecht kan voor maatwerk met Libeco linnen, was het een privilege om enkele van onze klanten mee te kunnen nemen achter de schermen. De authenticiteit en vakmanschap zijn van onschatbare waarde, waar de eind consument vaak weinig van weet of niet de mogelijkheid heeft om dergelijk productie proces eens te kunnen ontdekken. Spek naar onze bek en mooi om te zien dat de aanwezigen daar enorm van hebben genoten.

Delen van ervaringen en kennis, transparantie van productie met duurzame leveranciers en echte relaties opbouwen die groeien uit passie maken deel uit van ons SCHAAP DNA.

Wij zijn dan ook heel fier dat een gerenommeerde speler als Libeco meteen zin had om met ons in zee te gaan. Daarnaast merken we recentelijk meer en meer dat onze klanten nu net het lokale karakter en Europese productie bedrijven een meerwaarde vinden en daar zelf naar vragen.Gisteren werd het nog eens duidelijk dat de vele inspanningen die we bewust leveren om onze persoonlijke relatie met onze klanten te optimaliseren, hun vruchten afwerpen. We zijn ze echt heel dankbaar voor het vertrouwen, enthousiasme en loyaliteit.

Er staat nog veel op onze planning voor dit jaar, waarvan we u graag op de hoogte houden. Nu eerst nog even nagenieten van onze eerste stappen in dit nieuwe verhaal.

Wie graag eens langskomt of meer interesse heeft in deze collaboratie en onze producten vindt alle informatie op onze nieuwe website www.schaaptailors.be