Close

Voorstelling van de kostuum collectie herfst en winter FW/17

De kostuum collectie FW/17 is geïnspireerd op tijdloze elegantie, met een knipoog naar het klassevolle karakter van de mooiste stoffen ter wereld. Nieuw dit seizoen is de toevoeging van de stoffen collectie van Lanificio Cerruti, een Italiaanse stoffenweverij van wereldklasse.

Meer dan ooit zijn we op zoek gegaan naar écht bijzondere stoffen. Denk aan cashmere, alpaca en zijde. Vaak in combinatie met wol voor een draagbaar kledingstuk dat écht exclusief aanvoelt. Onze vaste Italiaanse, Britse en Belgische collecties in wol en katoen hebben uiteraard ook een winter update gekregen.

Naast de klassieke 2-delige en 3-delige maatpakken, focussen we deze winter ook op zogenaamde ‘Matchless suits’. Een winter blazer gecombineerd met een broek in een andere kleur of stof. We werkten alvast enkele sterke kleur combinaties voor u uit, hieronder te zien bij ‘Matchless suits’.

‘Matchless Suits’

Enkele close ups uit de nieuwe Scabal winter collectie.
Geschikt voor jackets & kostuums.

Voor een volledig overzicht van alle stoffenhuizen bent u welkom in de Ruben O Showroom te Antwerpen. Ruben O geeft u graag uitleg bij deze stoffen. Met 5000+ stofstalen kan u naar hartelust kijken, voelen en vergelijken. Een afspraak maken is steeds vereist.

popup

Welkom bij SCHAAP

Ruben O Tailors is nu SCHAAP!

Bij SCHAAP bundelen we onze vele jaren ervaring en ontembare passie voor kwalitatief maatwerk. Wij bedanken jullie voor het jarenlange vertrouwen en kijken uit naar de toekomst!

Koen & Ruben